tag:blogger.com,1999:blog-6798712250281129654.post8760343010870968884..comments2023-04-04T08:09:09.682-07:00Comments on חמוש באופניים: על המסע, אופנוענים ומלצר אחד איטלקיקובי אשל / חמוש באופנייםhttp://www.blogger.com/profile/18209377072538138208noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6798712250281129654.post-82708666148723506802014-06-07T21:47:33.412-07:002014-06-07T21:47:33.412-07:00קוראת באיחור
.גם אני שבתי מחול וגם כמוך רכבתי על א...קוראת באיחור<br />.גם אני שבתי מחול וגם כמוך רכבתי על אופניים<br />פחחחח..תסתכל בדף שלי ותראה גיבור שלי.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09937382097315613585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6798712250281129654.post-40950897231576548282014-06-05T01:13:55.546-07:002014-06-05T01:13:55.546-07:00קובי,
עזרה טכנית לגבי המזלג:
ראשית אתה יכול להחל...קובי,<br /><br />עזרה טכנית לגבי המזלג: <br />ראשית אתה יכול להחליף את המזלג בברלין, למזלג כרומולי באחת מעשרות החנויות שיש שם. ואת המזלג שלך לשלוח הביתה בדואר. רק תבדוק בבקשה לפני זה כמה עולה המשלוח לישראל של שני קילו. אמור לעלות לך יותר זול להחליף בברלין, מאשר בתל אביב.<br />שנית, כדי שהמזלג לא יידפק, אז דווקא רצוי הוא יעבוד מעט. ברגע שהמגלג עובד, אין את העומס הצידי על המזלג. מכיון שזה לא נוח לרכב במזלג פתוח, אז תסגור את הדאמפינג נניח ב-80% ואולי אפילו להוסיף למזלג אוויר, ואז המזלג יעבוד פחות, אבל ישמור על עצמו. המצב שהוא סגור כל הזמן, הוא המצב הכי גרוע למזלג בעומסים כאלה. ואם אתה לא יודע לעשות זאת, אז כל מכנואופן יעשה לך את זה בכמה שניות..<br />שלישית, כמו פולני מצוי אומר: "אמרתי לך".....<br /><br />המלצה לסוג נוסף של מסעדות:<br />בנוסף למסעדות האיטלקיות המשובחות והטורקיות, קיימות גם מסעדות ייווניות. הן לא שכיחות כמו הטורקיות או האיטלקיות הנמצאות בכל מקום, אבל מידי פעם תפגוש בהן. הן יותר יקרות מהאיטלקיות, אבל יש להן תפריטים יווניים אותנטיים, שכדאי ואף חובה לנסות. בכל מקרה הן יותר זולות מכמעט כל מסעדה עלובה בתל אביב.<br /><br />לגבי הקונדטוריות:<br />אני מוחה נמרצות בשם כל הקונדיטורים הגרמנים על השמצתם, כי עוגותיהם מנופחות אוויר.... עוגה בגרמנית זה Kuchen, ומה שאתה אולי מדבר עליו זה Torte (טורט), וזה לא "עוגה". בבקשה לדייק, ולא להשמיץ את העוגות הגרמניות. העוגות תמיד כבדות מלאות בגבינות, קצפת פירות אמיתיים פרג ושלל חומרים טובים. האוכל הגרמני האורגינלי בגדול גרוע ביותר, אבל בכל מה שקשור לקונדטוריות ולעוגות הם גדולים. יותר טובים מהאוסטרים, או ההונגרים או ההולנדים.<br />אם אתה אוהב פרג וגבינה, אז אני ממליץ על עוגה משולבת פרג עם גבינה. הבסיס הוא פרג, והקומה השנייה גבינה, ולפעמים גם הפוך. לא תמצא בכל קונדטוריה, אבל גם לא נדיר במיוחד.<br /><br />אני רואה שאתה נכנס לעניינים מהר. יופי יופי!!<br />כל טוב<br />מדורוןאופנוחןhttps://www.blogger.com/profile/08653789126917627480noreply@blogger.com